top of page

Welcome to our pack!




Hallo en welkom bij mijn eerste blogpost! Ik ben erg blij dat ik mijn hondenbakkerij heb gelanceerd en deze kans heb om mijn verhaal met jullie te delen.


Het starten van mijn eigen bedrijf was een grote beslissing voor mij en niet iets wat ik licht opvatte. Maar als levenslange hondenliefhebber en enthousiaste bakker kon ik de kans niet weerstaan om mijn passies te combineren en iets echt bijzonders te creëren. En zo werd Goed Zo geboren.


Het hart van Goed Zo wordt gevormd door mijn liefde voor mijn honden en mijn wens om jouw hond heerlijke, gezonde traktaties te bieden die zijn gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Elke traktatie wordt met zorg met de hand gemaakt en op bestelling gebakken, zodat elke traktatie vers is en vrij van schadelijke conserveermiddelen of toevoegingen.


Een van de dingen die Goed Zo onderscheidt, is mijn toewijding aan transparantie. Ik vind dat huisdierbezitters precies moeten weten wat er in de traktaties zit die ze aan hun harige vrienden geven, daarom vermeld ik altijd onze ingrediënten duidelijk en eerlijk.


Maar het gaat niet alleen om de traktaties zelf - het gaat ook om de ervaring. Ik heb mijn hart en ziel gestoken in elk aspect van dit bedrijf, van de branding tot de verpakking tot de klantenservice. Ik wil dat elke klant zich voelt alsof ze deel uitmaken van de Goed Zo-familie en weet dat hun geliefde huisdieren in goede handen zijn.


Om de paar maanden zal ik een nieuwe selectie van traktaties onthullen die zijn afgestemd op het seizoen. Van winterwonderlanden tot lentebloesems tot zomerplezier en herfstoogsten, ik bedenk voortdurend nieuwe en spannende manieren om de veranderende seizoenen te vieren.


Natuurlijk kan ik nog niet al mijn geheimen prijsgeven - ik wil wat verrassingen voor jullie bewaren! Maar wees er zeker van dat elk thema barst van creativiteit en verbeeldingskracht. Ik zal experimenteren met nieuwe smaken, decoraties en ontwerpen die zowel jou als je harige vriend zullen verrassen. Blijf op de hoogte on Instagram en Facebook van onze nieuwste seizoensgebonden aanbiedingen - ik kan niet wachten om ze met jullie te delen!


Bedankt dat je meegaat op deze reis en bedankt voor je steun! ❤️

Veel liefde en buikwrijfsessies 🐶!

Teffy!




19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page